BORÅS SPELKONVENT 35

Sveriges trevligaste spelkonvent

Borås Spelkonvent, BSK, är ett arrangemang som samlar hundratals deltagare under 3 aktivitetsfyllda dagar. Varje Allhelgonahelg möts nya och gamla inom spelhobbyn på Bäckängsgymnasiet i Borås för att spela spel och umgås tillsammans.

- Brädspel, rollspel, kortspel, figurspel, diorama, lajv och mer samsas under ett och samma tak vilket gör konventet till ett utmärkt tillfälle för dig att prova något nytt eller spela gamla favoriter.

- Stora turneringar, mysiga spelsessioner samt möjligheten att möta nya & gamla spelintresserade vänner gör BSK till ett måste för många.

- Årets latinska citat och tillika konventstema är "Ludus est necessarius”.

BSK arrangeras sedan 1982 av Spelföreningen Armagedon i Borås. Vill du läsa mer om oss kan du klicka dig vidare i menyn ovan. Där hittar du även information för dig som vill besöka, arrangera eller arbeta hos oss. Du hittar mer information här nedan eller i menyn uppe till höger.

Varmt välkommen till BSK35!

BESÖK / ARBETA / ARRANGERA

Sveriges trevligaste spelkonvent
Var med och skapa Sveriges trevligaste spelkonvent.

Att du finns där som glad besökare. Att du ställer upp och bär, brer smörgåsar. Att du arrangerar något och förklarar spelregler. Att du flyttar din butik för att finnas på plats. Det är viktigt för oss - Det är du som gör vårt spelkonvent till vad det är. Är du, som vi, intresserad av att skapa lite drakar & demonisk minimagi under Allhelgona helg? Är du besökare, arrangör, kobold eller butiksinnehavare? Klicka på länkarna här intill och hjälp oss skapa Sveriges trevligaste spelkonvent.

Var - när - hur

Sveriges trevligaste spelkonvent

VAR HÅLLER VI HUS?

BSK 35 kommer att hålla till i Bäckängs gymnasiets lokaler i Borås..

Om du är förstagångsbesökare hittar du lite hjälpsam info här!

NÄR KÖR VI?

BSK35 pågår under Allhelgonahelg den 3/11 – 5/11 2017.

Mer matnyttig information om konventet hittar du här!

HUR DELTAR DU?

För att ha möjligheten att delta fullt ut i alla våra aktiviteter & spel behöver du lösa en deltagaravgift. Deltagaravgiften kan med fördel betalas i förväg.

Du hittar prisinformation samt länk till vårt anmälningssystem här!

Kontakta oss

Har du frågor? Skicka gärna ett mail!