USCM

Mänskligheten har koloniserat ett flertal solsystem och börjat ta sina första trevande steg ut i det okända. I första ledet går koloniala marinkåren. Ni upprätthåller lugnet i kolonierna och ser till att megaföretagens konflikter inte urartar till fullt kärnvapenkrig.

USCM är ett taktiskt rollspel i militär SF-miljö inspirerad av bland annat Aliens, XCOM och Starship Troopers.

Vi kör drop-in under hela konventet så länge våra spelledare fortfarande är i stridsdugligt skick. Kom gärna med en färdig grupp på 3-5 pers. Har du ingen grupp anmäl dig bara vid marinkårens rekryteringskontor så löser det sig ändå. Nästa dropship avgår så snart det är fullt. Spelpassen är 1-3 timmar och det finns olika scenarion att välja mellan så det går bra att återkomma och spela igen. Man kan behålla sin karaktär mellan uppdragen om man överlever.

Marinkåren behöver alltid nya rekryter. Ta värvning och hämta ut ditt M41A1 Pulse Rifle redan idag.

Og, Ugh och Argh

Og, rollspelet för dig som tycker om stora ord, alla de tre du kan.
Det finns mat där ute. Och partners. Och stora tänder.
Hur ska du få de andra att förstå din stora plan – när de enda ord du kan är DU, HÅRIG och MAT…?
Det verkar inte funka slå in ideerna med klubban, din stora fina klubba.

Indiehörnan

Indie! Rollspel du aldrig hört talas om som du inte visste att du ville spela!

Kom och spela byhövdingar i VILLAGESONG, rita kartor över era kungariken i FOUR KINGDOMS, var med om presidentval i CANDIDATE, överlev slasherfilm i FINAL GIRL, berätta galna äventyrarminnen i BARON MÜNCHHAUSEN eller beskriv imperiers uppgång och fall i MICROSCOPE!

Dessutom många, många fler spel. Bläddra, inspireras, spela.

Lady Blackbird

Lady Blackbird är på flykt undan ett arrangerat äktenskap. Hon har anställt en notorisk smugglare med besättning för att ta henne till sin hemliga älskare. Men de har blivit infångade av en av Imperiets kryssare, flygande högt i den blå skyn mellan planeterna …

För upp till 5 spelare. Utmärkt för både nybörjare och erfarna rollspelare. Färdiga karaktärer. Inga förkunskaper krävs förutom intresse för rollspel och improvisation!