Brädspel BSK38

Brädspel har nog alla stött på någon gång i livet. Fia med knuff och Monopol är klassiska brädspel som finns i många hem. På Spelkonvent är de dock inte så vanliga, där dyker förmodlingen moderna klassiker som Carcassone och Settlers of Catan upp istället. Det finns även betydligt mer avancerade spel som till exempel ASL eller Advanced Civilization med flera tusen spelmarkörer som kan ta många timmar, dagar eller veckor att spela färdigt. Om du tycker om att göra strategiska och taktiska val, spela för att vinna eller samarbeta mot spelet hittar du mer information på denna sida när vi närmar oss konventet.


I Sidney’s Quest tar du dig an utmaningarna hos en ung vuxen som bestämt sig för att ta tag i sitt liv. Varje runda spenderar du din ork på olika handlingar för att hitta och nå dina mål. Som om inte det är tillräckligt så måste du dessutom få pengarna att räcka till!
Antal spelare: 3-5Speltid: ~90 min + regelgenomgångMekanik: Worker placement, Resurshantering (euro-style)

Sidney’s Quest är ett kommande spel från Five o’clock games. Vi vill gärna spela det med er innan vi drar igång vår kickstarterkampanj!