Övrigt BSK38

Här kommer vi att publicera arrangemang som inte tillhör någon av våra övriga kategorier

Under workshopen kommer vi bland annat att gå igenom hur man hittar ett intressant koncept och niche för sin podd, hur man strukturerar upp avsnitten, hur man hittar musik, samt vad som krävs i form av teknik. Dessutom kommer vi prova att spela in ett superkort avsnitt och köra en kortare genomgång i ett av de populäraste programmen för att redigera podd. Ni kommer helt enkelt få chansen att prova att spela in och redigera ett avsnitt!

För att det ska vara möjligt att redigera podden krävs att ni har med er en egen laptop. Det är också bra om ni har hörlurar av något slag. Mikrofonen på mobiltelefonen duger fint för inspelning i det här fallet.

Kwarnberg Productions är ett nystartat mediebolag med fokus på podcasts. Fokus ligger på att hjälpa privatpersoner och företag att starta och driva podcasts. Jag kan bland annat hjälpa till med allt som har med uppstarten av podden att göra, hjälpa till eller helt sköta produktionen i form av att klippa och mixa ljudet, samt ge utbildning för att utveckla sin kompetens som podcastproducent.

Jag som driver Kwarnberg Productions heter Kristoffer Warnberg. Jag har drivit rollspelspodden Svartviken Rollspelspodd i fyra år och stått för en stor del av produktionen.

Ni kan hitta mer information om Kwarnberg Productions på

hemsidan: https://www.kwarnbergproductions.com
facebooksidan: https://www.facebook.com/kwarnbergproductions