08/30/2015

Praktisk information

Här hittar du förhoppningsvis all information du behöver inför och under BSK35

Datum och tider
– BSK35 pågår under Alla Helgona Helg den 3/11 –5/11 2017
– Vi öppnar receptionen fredag 12:00
– Bra att veta för dig som tänkt köpa endagsbiljett: BSK35 räknar dygnsbyte vid 08:00 på morgonen
– Vi tar kontanter, kort och swish!

Kostnad:
För att täcka kostnader för t.ex. lokaler, teknik och sådant behöver vi ta ut en deltagaravgift av dig som vill spela.
– Information om deltagaravgift och hur du anmäler dig hittar du här!
– GRATISALTERNATIVET – Volontärarbeta på BSK35. Klicka här!

Plats:
2017 är BSK åter tillbaka på Bäckängsgymnasiet i Borås (karta här).

Incheckning
– Om du har anmält och betalat din deltagaravgift i förväg så kan du direkt hämta ut armband och checka av dig i receptionen när den öppnat på fredagen.
– Du som skall lösa deltagaravgift ”i dörren” kommer behöva fylla i personuppgifter och vara beredd på att betala med kontanter, kort eller swish.

Konventskiosken:
Vi har förstås konventskiosken på plats fullpackad med godsaker för de sötsugna. Enklare matalternativ kommer finnas för de hungriga. Restauranger och snabbmatsställen finns tillgängligt i närområdet.

Logi:
Sömn är någonting vi rekommenderar som en regelbunden aktivitet med ca 12-20 timmars intervaller. Det kan därför vara bra att ha någonstans att sova.
– Sovplats på konventet kan bokas vid förhandsbokning eller på plats med reservation för att det då kan vara fullt.
– Hotell och vandrarhem finns det gott om i och runt Borås för den som hellre bor lite bättre än i sovsalar. Klicka här!

Besökare vs. Deltagare
Som besökare på BSK betalar du i grunden ingenting och har då chans att dagtid se dig omkring och stilla din nyfikenhet. Detta under förutsättning att du inte stör våra betalande deltagare. Som besökare är du där enbart som åskådare och har inte möjlighet att delta i aktiviteter eller spel.
– Tider då konventet är öppet för ickebetalande besökare är i skrivande stund ej spikat. (2017-04-02)

Information under konventet
Under konventet kommer du hitta all nödvändig information vid receptionen och kunna få svar från våra trevliga volontärer.

Affischering/Marknadsföring och försäljning
Vi ser gärna att arrangörer och andra marknadsför konvents- och spelrelaterade aktiviteter under BSK35 men har ordningsregler som behöver följas för att detta sker på rätt sätt utifrån vårt lokalavtal.
– Skärmar för affischering och annat kommer finnas på plats där arrangörer och andra kan marknadsföra konvents- och spelrelaterade aktiviteter.
– Affischering/Marknadsföring på annan plats än utställda skärmar sker endast(!) efter skriftligt tillstånd från receptionen.
– Försäljare/Utställare behöver kontakta oss om de tänkt närvara och sälja varor. Kontakta oss!

Bagage
Vi tittar på att kunna erbjuda viss bagareförvaring i receptionen under vissa tider på dygnet när inte receptionen har fullt upp med annat. Mer info om detta kommer att finnas på plats.

Ordningsregler:
För att alla deltagare under BSK35 ska ha en så trevlig och optimal upplevelse som möjligt har vi ett fåtal ordningsregler som vi hoppas att alla kommer följa. Personer som bryter mot dessa regler kan komma att avvisas från konventet.
– Skolans ordningsregler och svensk lag gäller precis som vanligt. Det inkluderar nötförbud i hela lokalen. 
– Sunt förnuft och en trevlig attityd gentemot varandra är en bra utgångspunkt.
– Att på något vis försöka sabotera för enskilda arrangemang eller konventet i sig är inte tillåtet.
– Vid brandlarm måste du genast lämna byggnaden. Följ den skyltning som finns i skolans lokaler.

Drogpolicy:
BSK35 är ett drogfritt arrangemang.
– Alkohol och andra drogklassade substanser är förbjudet i konventets lokaler. Du får heller inte befinna dig i lokalerna om du är påverkad av alkohol eller andra droger. Personer som bryter mot dessa regler kommer avvisas från konventet. Rökning sker utanför skolområdet. Snusning tillåts inomhus men vi uppskattar om det sedan hamnar i skräpkorgen och inte på golvet.

Skräphantering:
Hjälp oss gärna hålla rent för ett så trevligt konvent som möjligt. Tänk på var du slänger ditt skräp. Tack!
– Vi kommer ha flertalet papperskorgar utställda i lokalerna så det kommer inte vara svårt att göra sig av med skräp på rätt ställe.
– Vi har dessutom kärl utställda designerade för pantburkar och flaskor så att vi återvinner så mycket som möjligt med minsta möjliga krångel och kladd.

Fotografering
Spelföreningen Armagedon som arrangerar BSK35 förbehåller oss rätten att filma/fotografera under vårt konvent. Detta för möjlig framtida publicering på vår hemsida i marknadsföringssyfte. Vi kommer dock vara väldigt tydliga med när vi fotograferar så säg gärna till om du inte vill vara med på bild.

Överiktskartor för skolan.
Bottenvåningen: Bottenvåning
1:a våningen: Våning 1
2:a våningen: Våning 2
3:e våningen: Våning 3
Översikt för området: Översikt 171031
Salar för de olika arrangemangen: Arrangemang BSK35 2017